1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Incoming Call Display

Discussion in 'Android Devices' started by rogue994, Aug 31, 2010.

  1. rogue994

    rogue994 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    58
    2
    16
    Having a problem that recently started happening again. Whenever I get an incoming call, phone vibrates and rings...but the display stays off. Sometimes it finally turns on so I can see who's calling and answer, but most times it never fully turns on. So I keep missing my calls.

    I'm rooted running CyanogenMod-6.0.0

    Is this a rom issue or a Droid issue?
     

    Advertisement

  2. rogue994

    rogue994 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    58
    2
    16
    Having a problem that recently started happening again. Whenever I get an incoming call, phone vibrates and rings...but the display stays off. Sometimes it finally turns on so I can see who's calling and answer, but most times it never fully turns on. So I keep missing my calls.

    I'm rooted running CyanogenMod-6.0.0

    Is this a rom issue or a Droid issue?
     
  3. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Most likely a ROM issue. CM 6.0.0 final just came out right?

    Did it happen before on stock or another ROM?
     
  4. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian
    Rank:
    None
    Points:
    453
    Posts:
    9,415
    Joined:
    Oct 28, 2009

    Oct 28, 2009
    9,415
    1,924
    453
    Male
    Graduate Research Assitant | That part time IT guy
    3rd Rock
    Merging this with your other thread.
     
  5. rogue994

    rogue994 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    58
    2
    16
    Issue happen on previous version of ROM as well. Was running cyanogenmod 6.0.0-rc3 before the move to CyanogenMod-6.0.0
     
  6. BBrase

    BBrase Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    14
    2
    16
    I had this happen I was running SetCPU too low when my screen was off... ?
     
    Psychokitty and Zalandis like this.
  7. rogue994

    rogue994 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    58
    2
    16
    Yeah...I have a profile on my SetCPU to keep my CPU at lowest point when screen off. I'll try bumping that up and see if that helps.

    Thanks
     

Share This Page

Loading...