1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[International / GSM] Stock Launcher Options

Discussion in 'Android Devices' started by bjanow, Dec 16, 2011.

  1. bjanow

    bjanow Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado

    Advertisement

    WormDoes likes this.
  2. WormDoes

    WormDoes Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,199
    Joined:
    Aug 8, 2010

    Aug 8, 2010
    3,199
    1,270
    313
    Sales
    Massachusetts
    Just saw this over on XDA. Think I'm going to give it a try later when I get out of work. I'm actually liking stock, which is something I've never experienced on any of my previous Android devices. Nice to not have to worry about and/or remove intrusive manufacturer skins. Stock Android FTW :D
     
  3. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    I was telling another member last night how surreal this feels because the whole time on my DX Devs tried making as good of an AOSP rom as they could and most of them were good but now i have a device that is 100% no questions asked PURE AOSP and i'm going to leave it like that for a while. I'm going to use the native apps for a while before i start swapping them out even the launcher dock lol
     
  4. yawdapaah

    yawdapaah Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    900
    Joined:
    Aug 20, 2009

    Aug 20, 2009
    900
    288
    113
    EE
    NJ
    Well, this is pretty much stock. It's just changing the number of home screens and removing the permanent search widget.
     
  5. nj02vette

    nj02vette Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,346
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    2,346
    2,034
    313
    Male
    Marlton, NJ
    How many screens does it change to? I'm assuming it also changes the grid to 5x4, which I really like.
     
  6. yawdapaah

    yawdapaah Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    900
    Joined:
    Aug 20, 2009

    Aug 20, 2009
    900
    288
    113
    EE
    NJ
    I currently use 3 screens and, yes, there are 5 rows (really nice!). I think there are 1 and 4 screen options as well.
    The dev takes requests so you could probably ask for another option.
     
    trophynuts likes this.
  7. schimm

    schimm Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    425
    Joined:
    Feb 1, 2010

    Feb 1, 2010
    425
    60
    63
    The screen feels really cramped to me with the two rows of soft buttons and the google bar on top, which we know can be removed but just leaves you empty space you can't do anything with. Side by side with my Droid X there is actually LESS screen real estate. Crazy. I gotta try this XDA thing out because I ain't keeping the phone with so much wasted space.
     
  8. bjanow

    bjanow Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado
    It works schimm, I have it running now. Top of screen is now available.
     
  9. MutantCheese

    MutantCheese Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    782
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    782
    99
    78
    Edge of Insanity
    Agreed. I had ROM'd my DX to a nearly AOSP experience. It's nice to open up the phone stock and have a 100% AOSP right out of the box. I'm not even rooting yet.....and that's unheard of for me. It's usually job #1 when I get a new phone.
     
  10. woodstorm

    woodstorm Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    475
    Joined:
    Sep 6, 2010

    Sep 6, 2010
    475
    157
    68
    I do "stuff" for "acquaintances"...
    NOLA
    Thanks for the link. This is the only thing I didn't like about it.
     
  11. bjanow

    bjanow Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,763
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    2,763
    477
    163
    Colorado
    Mutant, understand that when you do root, and you prob will, that it will wipe everything you have on the phone and you will not have a Titanium backup. Not a bad thing but just so you know what you're in for.
     
Tags:

Share This Page

Loading...