1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support MMS Problems

Discussion in 'Android Devices' started by sk3llyXL, Feb 14, 2011.

  1. sk3llyXL

    sk3llyXL Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    1
    0
    5
    I'm new to all this.. but I have a Sony Ericcson Xperia X10 with AT&T and every time I receive an MMS message from someone I also get another text that continues to be sent until I delete the original MMS message. In my random message the sender shows up as "No recipients" with a text shown as "<MMS>". When i click on it to read it all it says is "Message not found."

    Anyone else have this problem or know how to fix it? Let me know because it is really annoying
     

    Advertisement

  2. hunterxhunter

    hunterxhunter Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    2
    0
    5
    yes i do have the same problem

    it's a common one in 2.1

    there r two ways but im not sure about them

    1- if u r using 3g

    It'll work perfectly


    2- if u r using only wi fi

    you have to get both MMS & internet settings
    then, go to setting from ur phone>> wireless&network settings >> mobile network settings >> Access point names >> choose the internet setting

    change the name of APN to any thing else example (ljkdh) and then save it





    i hope it'll work
     

Share This Page

Loading...