1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Trouble changing themes on Liberty 2

Discussion in 'Android Devices' started by Death_Delirium, May 21, 2011.

  1. Death_Delirium

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    26
    3
    16
    I recently switched over to Liberty 2 and I like to change my themes up pretty often. However, it seems that every time I change themes it is like I am flashing a whole new ROM in that I have to restore all of my apps and set up my email accounts again. Is this normal with Liberty 2? I remember when I was on Liberty 1.5 I could change themes and all my apps, icons and email accounts would be the same. Am I doing something wrong here?
     

    Advertisement

  2. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    is liberty 2 the GB version or the newest froyo version? cause your apps and stuff should remain the same, unless you are wiping data and cache
     
  3. Death_Delirium

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    26
    3
    16
    I am not sure which version it is, how would I check it?
     
  4. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    in settings, about phone, it should be listen there
     
  5. Death_Delirium

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    26
    3
    16
    I looked under about phone and did not see anything about Froyo or GB. Is this referring to the Android version number or kernel version or something?
     
  6. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    it would say Liberty 2.0 or Liberty .1-2-3-4-5 somewhere in there
     
  7. Death_Delirium

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    26
    3
    16
    Under Mod/Rom version is says Liberty v2.0.1
     
  8. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    Death_Delirium likes this.
  9. Death_Delirium

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 14, 2011

    Feb 14, 2011
    26
    3
    16
  10. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    its no problem bud
     

Share This Page

Loading...