1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support HTC Weather

Discussion in 'Android Devices' started by Aries859, Dec 19, 2011.

  1. Aries859

    Aries859 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    63
    5
    16
    Northern, Ky
    So I just got my Rezound late last week, but so far I have noticed that over 50% of the time that I have had my phone the HTC weather says "that no weather info is available". I am just curious if this is an HTC wide issue any everyone is experiencing it or if it is more of a local or phone problem. I had this issue every now and then on my old Incredible but not something that has lasted this long.

    For reference I am in Northern Ky.

    Thanks for any help.
     

    Advertisement

  2. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    Also in Northern Ky, not having that problem though. You have background data on?
     
    Frisco likes this.
  3. Aries859

    Aries859 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    63
    5
    16
    Northern, Ky
    Well it has just started working. But I am not sure about background data. Where do you look to check if it is on or not.
     
  4. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    menu>settings>accounts & sync>top option i believe, also check below where the settings for weather are located

    (Hello Neighbor!)
     
    jawiler and Aries859 like this.
  5. Aries859

    Aries859 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    63
    5
    16
    Northern, Ky
    Well I went through and checked and background data was selected. I changed the sync frequency though from 3 hrs to 1 so I will see what that does.

    Yeah...thought in a past post you said Florence...that is where I am too.

    Thanks...
     
  6. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    (at airport right now, lol)

    But i've noticed that sometimes when my phone has been 'sleeping' I'll wake it up and it will say that... next time it happens just click the weather portion of the widget and hit the manual update button
     
  7. Aries859

    Aries859 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    63
    5
    16
    Northern, Ky
    Alright I will try that too. Over the weekend it has been sleeping alot and that is when I have noticed it.

    I am headed to the airport this afternoon.
     
  8. jawiler

    jawiler Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    19
    Joined:
    May 5, 2010

    May 5, 2010
    19
    4
    16
    I was just about to ask this same question, I had background data checked, but not auto sync so I'll see if this helps.
    thanks
     
  9. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    Yea think it is cause by the phone sleeping...

    flying out today? i work in maintenance hangar
     
  10. Aries859

    Aries859 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    63
    5
    16
    Northern, Ky
    Yep...quick business trip. All the planes in tip top shape?:D
     
  11. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #16
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,509
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,509
    7,945
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky

    Always :D
     
  12. RottnJP

    RottnJP Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    223
    Joined:
    Aug 3, 2011

    Aug 3, 2011
    223
    72
    53
    Aerospace Engineer
    CT, USA
    I saw that early-on too. Set auto-sync, and you'll be all set.
     
Tags:

Share This Page

Loading...