1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Leaked 2.1 w/Blur for Cliq

Discussion in 'Android Devices' started by Eris Lover, Jul 24, 2010.

  1. Eris Lover

    Eris Lover Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    289
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    289
    16
    58
    New Mexico
    Saw a few days ago that leaked 2.1w/Blur was floating around the web and failed to grab it right away. Searching today has found that it has disappeared almost as though it was not real? or someone had it removed.

    Does anyone know more about this or where to find it if it really exist?
     

    Advertisement

    MatheoDJ and jreis014 like this.
  2. taemobig

    taemobig Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    3
    7
    6
    MatheoDJ, deeoh1084, jreis014 and 2 others like this.
  3. Eris Lover

    Eris Lover Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    289
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    289
    16
    58
    New Mexico
    taemobig, I tried to thank you twice but I could'nt. lol. Can't wait for my wife to get home so I can try on her phone. Sounds like exactly what she needs. She does'nt need root but hoping for a little better daily experience with the phone. 1.5 and the Cliq are not my favorite.
     
  4. yaobling

    yaobling Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    19
    0
    15
    oh wow, i know what im doing tonight. thanks for the post!
     
  5. Eris Lover

    Eris Lover Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    289
    Joined:
    Jan 20, 2010

    Jan 20, 2010
    289
    16
    58
    New Mexico
    So far so good! Lots of changes to software.
     
  6. msnuser111

    msnuser111 Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    62
    Joined:
    Apr 13, 2010

    Apr 13, 2010
    62
    29
    23
    Westland,MI
  7. kichoufumetsu

    kichoufumetsu Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    23
    0
    15
    i'm going to tell the truth, i posted this whole big thing in the wrong window last night, and got completely ignored, lol. and just realized it. so rather than copy and paste the posts over, i'll just sum them up.


    the new OS = completely awesome period.

    runs better, faster, stronger

    had a major issue with my cliq before with a a2dp bluetooth headset it got. it would connect perfectly with calls and such, but anytime that i played a song while trying to listen to it through the headset, it would fast forward the media on the phone. i don't know if a lot of people had this problem, or if it was just my phone, but i wasn't having. i paid a lot for this thing, i want it to do EVERYTHING i can get it to do.

    i was considering rooting my phone, but really didn't want to bother with it.
    and this seemed a LOT easier, i'm not gonna lie. hahaha.

    the update is the only thing that solved the problem, and it works flawlessly.

    the one thing i can't stand is the the way all of my widgets look, these plain boxes with icons.....can i change this?
     
  8. jreis014

    jreis014 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Thanks alot! I've been using this for over a week now, and it's much improved over 1.4.8. Everything works (WiFi, Bluetooth, GPS, and Cellular), and RSD worked like a charm (I had to download the newest Moto drivers, as I had older versions from downloading MML)! Much slicker overall, and I love having 7 screens as opposed to 5. You can resize some widgets (like calendar) once you long-press on them. It even improved my battery life, and fixed a problem I was having with music playback using bluetooth in my car! Would recommend this upgrade to anyone with a Cliq.
     
  9. kichoufumetsu

    kichoufumetsu Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    23
    0
    15
    ok...update...i have to powercycle my phone everytime that i want to connect my bluetooth. is this a known issue already?
     
  10. deeoh1084

    deeoh1084 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    252
    Joined:
    Dec 21, 2009

    Dec 21, 2009
    252
    16
    38
    Chicago
    hmm i installed it.. i like it besides it's little bit slower than i thought and no MULTITOUCH!!! i thought if u have 2.1 or higher u would get multi touch function?? no/? :thinking: can someone answer my question please?
     
  11. yaobling

    yaobling Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Apr 23, 2010

    Apr 23, 2010
    19
    0
    15
    yah no multitouch sucks. but overall very good. i have a question though.

    i have lookout app. and i did a restore contact and pictures. now i cant find my contacts when i hit the blue contacts button. but when i go to type a text message. if i type in the first letter or 2 of the name, the name and number pops up there...... is there somewere my contacts are hiding?

    and yes, i did press all contacts in the contacts tab.
     
  12. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA
    Ok, so for whatever reason I can't seem to find a link for RSD Lite 4.6. I've searched for 30 minutes and still was not able to find a working link for this program. Can anyone help??


    Edit: Nevermind, FINALLY found it
     
  13. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA
    OK, now I'm at a second obstacle. I successfully manage to get it to 2.1. However, now when I try to log onto existing MOTOBLUR or attempt to create a new MOTOBLUR account it says that the BLUR service is busy....does anyone else have this problem???
     
  14. Angi

    Angi Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 2, 2010

    Jul 2, 2010
    4
    0
    5
    Ok I have tried to do this like 3 times. the RSd lite 4.6 does not see my phone. Have I done something wrong.
     
  15. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA
    To my understanding, if that happens. You either didn't download the driver at all, or didn't download the correct driver.
     
  16. kscha

    kscha Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 18, 2010

    Aug 18, 2010
    1
    0
    5
    Just one question, Is this Android 2.1 with blur or just MotoBlur update?
     
  17. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA
    it's the new MOTORBLUR UI with Android 2.1
     
  18. Angi

    Angi Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 2, 2010

    Jul 2, 2010
    4
    0
    5
    I am having trouble getting my bluetooth to pair up with my car. Not sure I am doing something wrong. Did anyone else have this porblem?
     
  19. wehttam_678

    wehttam_678 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 20, 2010

    Aug 20, 2010
    1
    0
    5
    where can i find the files for 2.1 for my rooted cliq
     
  20. itsmemario

    itsmemario Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 20, 2010

    Aug 20, 2010
    1
    0
    5
    will apps that I currently have on the phone carry over?
     
  21. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA

    No, you'd have to download them over again. If you have notes saved, I recommend transferring them to your SD card.
     
  22. taudronis

    taudronis Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    2
    0
    5
    I think I'm totally screwed. I can't use my blur account, and when I try to create a new one (heard it uses a different server) I get an error. When I try to use "forgot password" it says "blur service is temporarily unavailable". Now I can't use my phone. Is there a way to fix this, or at least get 1.6 back?
     
  23. InitialG

    InitialG Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    89
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    89
    4
    36
    Hyundai Internet Sales
    San Diego, CA

    I had the same problem, what you have to do is while on the motoblur sign up screen:

    -Press the menu button
    -Choose the option that says cloud
    -press on the only one to choose

    after doing that, just enter in your existing account user name and password and you should be all set.
     
  24. marciana

    marciana Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 1, 2010

    Sep 1, 2010
    2
    0
    5
    If I install this onto my cliq, will I be able to uninstall it?

    I've heard of people who will install this meanwhile the official 2.1 update is released.
     
  25. famished

    famished Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    170
    Joined:
    May 6, 2010

    I have a friend with an XT and I don't know too much about the Cliqs- will this work for it or is there a version for the XT?
     

Share This Page

Loading...