1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Lost backups after attempted AOKP 4.2 upgrade

Discussion in 'Android Devices' started by LS1BadBird, Jan 3, 2013.

  1. LS1BadBird

    LS1BadBird Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    157
    14
    38
    [FONT=&quot]Today, I went to update to the latest AOKP rom of 4.2. I downloaded the file and latest Google apps, backed up my current rom, wiped and went to flash away. The rom flashed fine, but it wouldn
     

    Advertisement

  2. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,445
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    Were you coming from 4.1.2?
    If so your files were moved from /data/media to /data/media/0 because of the new multi user feature.
     
  3. LS1BadBird

    LS1BadBird Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    157
    14
    38
    [FONT=&quot]Face palm. Thanks, I completely forgot about that! New question, Instead of flashing a new rom from scratch, I’d like to load my last recovery. When I go to backup restore, it instantly says no backups found, I can’t browse for them. I can find my backup when I go to install zip, in /sdcard/O/O/Clockworkmod/backup, but it won’t let me select it from that menu. Anyone know how I can accomplish this?[/FONT]
     
  4. LS1BadBird

    LS1BadBird Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    157
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    157
    14
    38
    Likewise, Titanium backup isn't finding my backups, I'm guessing because they moved with the 4.2 update. How can I change the default directory?
     
  5. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,445
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    In tit bac, go to preferences>backup folder location and change it to the new location of your backups

     

Share This Page

Loading...