1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Problem with preloaded tunein app

Discussion in 'Android Devices' started by ScouseSandwich, Apr 28, 2012.

  1. ScouseSandwich

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 9, 2012

    Apr 9, 2012
    7
    0
    5
    Hi folks.

    Loving the phone so far. I am having a small issue with the tune-in app though. It seems to decide by itself to open and override whatever else I have running. E.g. playing temple run and it just pops up over top.

    Anyone else having this issue? Know any solutions?

    Orange branded handset on v1.26
     

    Advertisement

  2. ScouseSandwich

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Apr 9, 2012

    Apr 9, 2012
    7
    0
    5
    No one else? Must just be me! Did it come preloaded for other than orange branded models?
     
  3. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #5
    Points:
    3,118
    Posts:
    31,548
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    31,548
    23,004
    3,118
    Scotland
    I was Orange Branded and it came pre installed on mine. I disabled it though as I purchased Tune In Pro a while back.

    Have you tried clearing cache and data associated with the app?
     
Tags:

Share This Page

Loading...