1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Experienced any problems with the ZTE warp?

Discussion in 'Android Devices' started by GamingForever, Nov 16, 2011.

  1. aaanadie

    aaanadie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    481
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    481
    206
    68
    Male
    Webmaster of 1Energy1 Inc
    I solved that issue installing Zimly (free from Market) and using it instead stock music player.
     

    Advertisement

  2. cheddarwheats

    cheddarwheats Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 27, 2012

    Feb 27, 2012
    3
    0
    5
    my warp use to go into mass storage mode when i connected it to a pc now it just charges....... any ideas on how to fix this
     
  3. downthemachine

    downthemachine Developer Incognito
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    2,940
    Joined:
    Dec 30, 2011

    Dec 30, 2011
    2,940
    1,727
    333
    Mobile Electronics Installer/Shop Manager
    Minnesota
    Does the usb icon show up in the status bar?
     
  4. jjohnbubby5

    jjohnbubby5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    253
    28
    43
    S.W. MI
    I've seen the problem before.. check the cable or try a different one... garantee it's the USB cable.
     
  5. cheddarwheats

    cheddarwheats Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Feb 27, 2012

    Feb 27, 2012
    3
    0
    5
    checked the usb cable not the issue, usb iicon is a no show the device just charges i have did a manufacture reset n all still no usb mass storage mode..... tried to talk to zte....... needless to say there ccare department is an epic fail..... i use to work for at&t
    this sucks
     
  6. justtom

    justtom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    687
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
    Is it not on the slide-down screen as well?Finger at top of screen and slide it down, just a thought.
     
  7. jjohnbubby5

    jjohnbubby5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    253
    28
    43
    S.W. MI
    Are you using the USB cable that came with the phone?
     
  8. justtom

    justtom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    687
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
    That would not matter.Any micro-USB Data cable would work.I have 4 different cables i use one that came with the phone at my desktop,one with the laptop,one in my bedroom i use to charge at night and one at work you can pick them up for under 5 bucks.I have never encountered a problem with them.
     
  9. jjohnbubby5

    jjohnbubby5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    253
    28
    43
    S.W. MI
    I have. Cheaper cables didn't like to work for me.
     
  10. justtom

    justtom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    687
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    687
    140
    93
    North East Pa. USA...
    The cables i have are of better quality then the bundled pact standard one that came with the unit,i guess yours are just of poor quality jjohnbubby5.And i stand corrected they cost me $5.79 a piece at the computer shop in my neighborhood and are approximately 6 inches longer much thicker and a blue and white rope like appearance with gold tips.
     
  11. tiffanythomp11

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Feb 29, 2012

    Feb 29, 2012
    1
    0
    5
    My phone is doing the exact same stuff. And is VERY frustrating!! It will freeze up about 20-30 times a day! I keep trying to get a hold of a representative but cant seem to get one... I guess I do not know which button to push... can you help me please??
     
  12. FLGrl87

    FLGrl87 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    51
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    51
    0
    15
    Retail
    Jacksonville, FL
    I was wondering if there's something I'm doing wrong here, I keep trying to connect my phone to my computer it'll say paired but not connected and I tried to fix the problem through windows but it keeps telling me driver is missing or something to that effect. Can someone please help me? I really wanna learn how to use my bluetooth so I can transfer files easily! Thank you!
     
  13. xBabyfaceKingx

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    84
    Joined:
    Mar 28, 2012

    Mar 28, 2012
    84
    20
    18
    Male
    C-Bus (OH)
    Ok first off what version of Windows are you running? And second, is your bluetooth for your PC integrated or does it plug in via USB. If its integrated then you can try reinstalling or updating drivers from manufacturers website. If its USB then try reinstalling to another USB port. Note that you wont be connected unless your doing an actual transfer and if transferring from phone to PC then then you have to click "Receive a File" from your bluetooth icon in the task bar. Also transferring files is a lot easier connecting your phone via USB cable.
     
  14. jjohnbubby5

    jjohnbubby5 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    253
    Joined:
    Nov 23, 2011

    Nov 23, 2011
    253
    28
    43
    S.W. MI
    To get straight to a boost mobile rep press 88
     
  15. Phonetester

    Phonetester Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 19, 2013

    Mar 19, 2013
    1
    0
    5
    I'm having this SAME PROBLEM and the manf rep @customer service # 877-817-1759 told me she can hear me fine and since it is a new phone I should "GET MORE EVIDENCE" HUH????? Really, are they kidding? This is ridiculous. No one can hear me at all.
     
  16. LilBit

    LilBit Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,308
    533
    Female
    U.S.A.
    This is a kernel issue and is well known with the warp, an easy fix is to root, very simple one click process found here.
    http://androidforums.com/boost-mobi...ot-method-works-w-b10-update-1-28-2013-a.html

    Next, just flash a new kernel, found here, I'm using the 1.8 Ghz.
    http://androidforums.com/boost-mobi...-kernel-glitch-kernel-2-6-35-7-oc-1-8ghz.html

    Or you can use the alien kernel, found here.
    http://androidforums.com/boost-mobi...l-dm47021-updated-3-0-gosh-i-update-alot.html

    Rooting and flashing a new kernel will fix the problem without changing the stock rom.

    If you want root, oc kernel and a custom rom all in one shot, flash this rom.
    http://androidforums.com/boost-mobi...0-based-viii-ii-full-install-1-23-2013-a.html
     
    Doc likes this.
  17. Doc

    Doc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,784
    Joined:
    Aug 4, 2012

    Aug 4, 2012
    1,784
    1,462
    313
    Male
    IT Infrastructure Operations
    Portland OR
    :D:D:D:D:D:D:D And they all work great and very easy to install.....
     
  18. oxcar09

    oxcar09 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    May 3, 2013

    May 3, 2013
    1
    0
    5
    Male
    watsonville ca
    mine got broke from the charge lil port....and can treceive any notification from different apps i have got but not from from received sms and mms. :(
     
  19. Xcountryangelx

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    1
    Joined:
    May 8, 2016

    May 8, 2016
    1
    0
    15
    Female
    I have the zte warp sync, twice it has gotten so hot the battery's internal temp has gotten to high which has caused it to stop charging. This is mainly due to warm weather, the sun or so I assume. I've had the phone since last year sometime, this just now started happening. Now yesterday before bed I restart it to see something, it acted like it didn't have enough power to boot up. It's charging again now, we'll see what happens later in the morning. But I get the feeling it might be time for an upgrade.
     

Share This Page

Loading...