1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support quick question

Discussion in 'Android Devices' started by deenice666, Aug 22, 2010.

  1. deenice666

    deenice666 Member
    Thread Starter
    16

    Aug 3, 2010
    10
    1
    16
    new york city
    how come when i tranfered my videos from my evo to my cpu, i see the video but i hear no audio?,
     

    Advertisement

  2. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    5,218

    Jun 10, 2010
    57,629
    70,386
    5,218
    New Mexico, USA
    Your PC is missing a media component called a codec - in this case, the right codec for your audio to go with I'm presuming is your MPEG4 video. This problem varies by what sort of updates various users have on their computers.

    If you're using Windows, I'm not going to be a great help - try googling for "MPEG4 codec" or "AMR codec" - if you're on OSX, just install Perian - The swiss-army knife of QuickTime components

    Maybe somebuddy with specific Win experience similar to yours can suggest the right package (I'm assuming you run Windows, most people do).
     
  3. sitlet

    213

    Apr 11, 2010
    5,867
    633
    213
    Open the videos with Quicktime or VLC Player. Windows media player doesnt have the codecs.
     
    EarlyMon likes this.
  4. deenice666

    deenice666 Member
    Thread Starter
    16

    Aug 3, 2010
    10
    1
    16
    new york city
    ok i got it, thanks u guys
     
    EarlyMon likes this.
Tags:

Share This Page

Loading...