1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Thread Status:
Not open for further replies.

Root One click Root!

Discussion in 'Android Devices' started by interdpth, Jun 1, 2011.

  1. LeDoink

    LeDoink Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jul 5, 2011

    Jul 5, 2011
    2
    0
    5
    Indeed. Thanks for your help. :)
     

    Advertisement

  2. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #75
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    you need to click on the batch file, it will open a cmd prompt, ie dos box
    You do not need to do so manually.

    the batch file I mean is called PrevailToExistence
     
  3. Rickbf

    Rickbf Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jul 1, 2011

    Jul 1, 2011
    6
    0
    5
    Another Stupid Question, do I leave debug on after rooting?
    All rooted, but for some strange reason, the shabbymod isn't making all that much sense to me, not in what it does, but looking at the downloaded files, it isn't all that clear............. perhaps I'll find my sanity and pull the trigger (or click on the file) Thanks!!!!!!!!!!
     
  4. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal

    It all depends on what you want to do with your phone and computer . If you just want to transfer files to the phone , turn on the USB storage . If you are doing any mods to the phone , yes , USB debugging MUST be turned on . As for making the choice to root my phone , I took about a day to decided , did some reading up on it then took the plunge and never looked back . :D
     
  5. Viet1982

    Viet1982 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    116
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    116
    54
    53
    Student
    New Orleans
    Wow, I don't have internet access for ONE day and come back to some very interesting posts. So where's the one click root link again? :p No offense, I'm only kidding.
     
  6. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    Rotflmbo !!!!!
     
  7. Rickbf

    Rickbf Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jul 1, 2011

    Jul 1, 2011
    6
    0
    5
    Shabbymod-ed last night. All seems right, a little odd the way the icons are presented, but nothing nothing that one can't get used to.
    Thanks for the support, paypal donation on the way.
     
  8. Viet1982

    Viet1982 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    116
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    116
    54
    53
    Student
    New Orleans
    You can customized the icons by moving, adding or deleting them. I know one of the old versions didn't have any icons on the home screen and people were freaking out lol
     
  9. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal



    If ya wanna jazz it up a lil , go to the Market and download some of the Go Themes . I've been playing with mine for days and am still finding new stuff to do with it . It's like Christmas in July ! Try out the screen and icon transitions in preferences too . :)
     
  10. Viet1982

    Viet1982 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    116
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    116
    54
    53
    Student
    New Orleans

    The first time I discovered GO Launcher I literally spent a couple of hours customizing it :p I have to say it's the BEST launcher out there so far.

    My Favorite theme is Black Glass.
     
  11. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal

    Yeah , I'm running Black Glass too w/ a personal SilverSurfer wallpaper :) . It blew my mind at all the things that can be done in preferences . I agree , it's the best launcher out there . I wonder what kinda goodies Shabby has in the upcoming 9.0 ? :D
     
  12. Shabbypenguin

    Shabbypenguin Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    623
    Posts:
    5,385
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    5,385
    5,071
    623
    Male
    you guys should check out go dialer and go sms its all i ever use :)
     
  13. Viet1982

    Viet1982 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    116
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    116
    54
    53
    Student
    New Orleans
    There's a Go Go Gadget too! :p Lame joke!
     
  14. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    I just gottem & already likem . Preesh !:D
     
  15. wyelkins

    wyelkins Android Expert
    Rank:
     #146
    Points:
    163
    Posts:
    1,429
    Joined:
    Jun 5, 2011

    Jun 5, 2011
    1,429
    447
    163
    Male
    Financial Services
    Savannah, GA
    Me too! Much better integration of the contact list, call log and dialer. Very handy! Thanks for the tip, Shabby!
     
  16. carben24

    carben24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    40
    0
    15
    when i run kms it says adb.exe is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. ???? what do i do to root?
     
  17. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
     
  18. carben24

    carben24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    40
    0
    15
  19. carben24

    carben24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    40
    0
    15
    IT KEEPS ON SAYING THE SAME STUFF!!! i tried rebooting, factory reset! :(
     
  20. Necrotoxin

    Necrotoxin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    225
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    225
    100
    68
    College student

    Is adb.exe in the directory? Try redownloading and extract all the files in the zip.
     
  21. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    I had the same problem until I removed the Sd card and clicked on the batch file when the Samsung logo appeared . Necrotoxin knows more about it than I do , I am just passing on what worked for me . Don't worry , the people here in the forum will help ya get it working . :)
     
  22. carben24

    carben24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    40
    0
    15
    it wont root because i updated my phone!!!!!! :(
     
  23. wetbiker7

    wetbiker7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    333
    Posts:
    7,475
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    7,475
    3,426
    333
    Male
    USN Vet. / Certified Drug and Alcohol Abuse Counse
    So-Cal
    I thought that it only locked you out if you updated while rooted . If that's the case then you are stuck w/ stock for now :( . Keep checking back w/ the thread , there are a lot of people in here that are more knowledgeable than I am when it comes to the Prevail and rooting . As I stated earlier , I can only tell you what worked for me . Good Luck ! :)
     
  24. Necrotoxin

    Necrotoxin Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    225
    Joined:
    Jun 1, 2011

    Jun 1, 2011
    225
    100
    68
    College student

    That's not the problem. The batch script isn't recognizing the adb.exe that should be in the same folder as it. Like I said previously try redownloading and extract all of the files.
     
    carben24 likes this.
  25. carben24

    carben24 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    40
    Joined:
    Jun 2, 2011

    Jun 2, 2011
    40
    0
    15
    thank you necrotoxin i had to extract all the files!!!!!!!!!!! :)
     

Share This Page

Loading...